Блог

E-NV200: минивана на Nissan се превръща в работно място

E-NV200: мини вана на Nissan се превръща в работно място.

С нулева емисия E-NV200 от Nissan e първият мобилен офис изцяло електрически. В един отговор на променящия се свят на работата, те създават професионален офис на колела за дистанционна работа. Оборудван е с вградено сгъваемо бюро, компютър с touch-screen, безжичен интернет, LED осветление, управление чрез смартфон,wireless зареждане на телефона, Bluetooth аудио система, мини хладилник и професионална кафе машина.

Nissan представя едно ново икономично работно място, което дава възможност за безплатно ползване на wireless районите в центъра на града, на зоните резервирани за зареждане. Или пък друг вариант? Можете да се преместите в провинцията, на морето или просто в един парк на открито, за да работите в извън градските райони.
Батериите на Е-NV200 могат да се презареждат много бързо от 0 до 80% само за 30 минути, а ако искате да напуснете офиса по време на зареждане, можете да се възползвате от сгъваемия велосипед на задната врата.
Вътрешното пространство е решено със специален панорамен стъклен покрив и LED подово осветление.
През по-топлите дни можете да отворите задната врата и да имате по-свободно пространство, пода е с паркет и се изтегля една допълнителна платформа.Източник: Nissan

E-NV200: минивана на Nissan се превръща в работно място