Блог

Направете си бързо и лесно страхотна рамка за снимка

Днешата статия идва с една страхотна идея за рамка за снимка, която ще зарадва вас и любимите ви хора. Всичко, от което се нуждаете е обикновена рамка за снимка, няколко сухи клонки, които в момента са в изобилие и разбира се, любимата ви снимка. Тъй като рамката е тематична и е насочена към природата, вътре най-добре би стояла снимка, на която се вижда природата. Семейна снимка на къмпинг или на излет в планината е перфектното решение.

От какво имате нужда ?

  • Рамка за снимка
  • Клонки :)
  • Лепило, топящо се на висока температура (с пистолет) или друго здраво лепило
  • Перманентен маркер
  • Любима снимка

Съберете клонки

napravete-si-barzo-i-lesno-strahotna-ramka-za-snimka-1g

Дали в парка или около дома ви, по това време на годината е пълно с паднали клонки по земята. Съберете достатъчно, като пробирайте по-малките и сухите, така че да могат да се начупват лесно на малки и тънки парчета.

Начупете клонките

napravete-si-barzo-i-lesno-strahotna-ramka-za-snimka-2g

Наложете една клонка върху стената на рамката и отчупете парче, толкова голямо, колкото да обхване цялата повърхност. Използвайте това парче за шаблон и според него начупете и останалата част от пръчките.

 Залепете клонките

napravete-si-barzo-i-lesno-strahotna-ramka-za-snimka-3g

Дойде време да наредим вече подравнените клончета върху рамката. Ако използвате силиконово лепило с пистолет, трябва да внимавате много, тъй като то причинява изгаряния, поради високата си работна температура. Поставяйте клонките плътно една до друга и задържайте, докато лепилото изстине и започне да се втвърдява.

И накрая …

След като вече сте готови с подреждането на дървените пръчици, идва ред на снимката. Може върху избраната от вас фотография да напишете датата или пък, ако е подарък за някого, може да напишете послание с перманентния маркер.

снимка http://hgtvhome.sndimg.com/

https://moderendom.net/

Направете си бързо и лесно страхотна рамка за снимка