Блог

Практични решения за малките жилища

Все по-желана дестинация стават планините, а те успешно съчетават добра екология и красиви пейзажи. Напълно подходящо и възможно да се настаните в малка къща. Подходяща както за почивка, така и за home office/работа от вкъщи/.

Един от новите акценти в малките къщи са големите прозорци, стигащи почти размерите на тавана. Това предлага прекрасни гледки към природата по всяко време на деня или годината.

Площта на една такава къща е 20 квадратни метра. Помещенията са направени в светли и уютни цветове. Със сравнително малката си площ жилището изглежда добре оползотворено, в същото време е просторно и максимално ефектно.

Разполага с кухня както и с легло. Можете да седнете на мек диван и да се насладите на обстановката през прозореца, който заема пространството от тавана до пода.

Малката, но съвременна къщата разполага с баня, камина както и таванско помещение. На такова място можете да си починете добре от забързания живот и градската суматоха. Съседи също няма да ви притесняват, тъй като те са далеч.

Пространството се използва максимално продуктивно. Снимката по-горе показва, че можете да се насладите и на спокоен сън.

Прозорецът също заема ролята и на врата директно към природата. Можете да излезете от уюта на дома си и просто да седнете на летен стол и да се насладите на заобикалящата Ви природа.

Практични решения за малките жилища