Блог

Технологии! Робот топли леглото на французойка

Двойката чака в родината на булката да бъдат узаконени браковете с роботи

 

Първата сватба в света между робот и човек е на път да стане факт. Собственоръчно измайсторен механичен партньор скача в кревата на самотна французойка. Лили и нейния любим Инмууватор ще се венчаят възможно най-скоро, пише в. "България днес". Жената е обсебена до такава степен от роботите, че решава да предприеме сериозна стъпка в живота си, като изобрети бъдещия си механичен съпруг.

Нетипичният годеж успява да разбуни духовете във Франция, където подобен род бракосъчетания все още не са легални. "Напълно щастлива и задоволена съм с него", твъри странната Лили. Тя си пада по роботите още от 19-годишна, след като претърпява две любовни разочарования. Впоследствие Лили стига до извода, че не обича физическия контакт с човешка кожа и не може да понесе дори мисълта да дели едно легло със себеподобен.

"Нашата връзка ще става все по-задълбочена. Технологиите напредват и това ще помогне аз и Инмууватор да се сближаваме все повече и повече", допълва бъдещата младоженка. Двойката чака в родината на булката да бъдат узаконени браковете с роботи. Според брюнетката това трябва да стане скоро, защото тя не е единствената, която чака разрешение за подобна абсурдна сватба. Семейството на изобретателката приема нормално бъдещия си зет, но според думите на Лили приятелите й трудно ще я разберат.

Тя е на път да стане робоспециалист във френска компания, която всъщност я подпомага в изобретяването на Инмууватор. На конференция по темата по-рано в Лондон израелският учен д-р Дейвид Леви заяви, че не по-късно от 2050 г. голямата част от населението ще има връзка с роботи и механични партньори. Леви допълва, че съвсем скоро очаква и да бъдат произведени сексроботи на известни личности, които ще предизвикат истински бум на пазара.

24news.bg

Технологии! Робот топли леглото на французойка