КАК РАБОТИМ В ПОДРОБНОСТИ?

Лесно и полезно, с нужното внимание към нашите клиенти!

ИМАТЕ ДВА ВИДА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА ИМОТ ЗА ЗАСНЕМАНЕ:

- чрез изпращане на информацията на имейл. Важи за всички видове движими и недвижими имоти. В този случай заплащате еднократна такса за заснемането и услугата е по-скъпа;

- чрез заявяването и през платформата.Важи само за недвижими имоти, който се отдават или продават. В този случай заплащате минимална такса за заснемане;

СТЪПКИ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ОФЕРТА В САЙТА И ЗАЯВЯВАНЕ ЗА ЗАСНЕМАНЕТО И ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ КОИТО СЕ ПРОДАВАТ ИЛИ ОТДАВАТ ПОД НАЕМ

Стъпка 1: Регистрация

Направете Вашата регистрация от меню „Регистрация” или „Публикуване на обява”.

Моля, запомнете Вашия имейл, желателно е и парола. Те ще са Ви нужни винаги, когато желаете да управлявате Вашия профил и извършвате корекции в офертите си.

Стъпка 2: Пускане на заявка

Попълните основните полета с детайлна информация за имота.

* Моля обърнете специално внимание на полето „адрес за заснемане, ден и час”. Там следва да попълнете адреса, на който ще посрещнете нашия фотограф, да посочите ден и час, удобен за Вас.В свободен текст може да запишете всичко което прецените за нужно, включително и телефон на лицето което ще осигури достъпа до имота. Информацията не е видима в сайта и е специално защитена от общественодостъпност.

Запознайте се с общите условия на сайта и маркирайте чек-бокс „Съгласен съм с общите условия”. Натиснете бутон „Заявка за публикуване”.

Вашата заявка е подадена. 

Стъпка 3: Плащане и Управление на обяви:

Системата автоматично смята сумата която дължите. Когато публикувате за първи път офертата дължите еднократната такса за заснемането и, тя е на кв.м. Сумата, която заплащате за заснемане включва: заснемането на имота Ви и направата на 360 градусов панорамен тур, 360 градусов видеклип, до двадесет професионално заснети снимки и 14 дни безплатен престой на обявата в сайта;

 • Вие имате възможност да доплатите и направите Вашата обява: ВИП – тогава тя ще излиза между първите на избрания район, както и на първа страница в сайта; ТОП - тогава тя ще излиза на първата страница в сайта и на първо място в район; Схема на имота - тя ще бъде прикачена при снимките на обекта; 
 • Вие имате възможност да доплатите и увеличите времето за реклама на Вашата оферта. Това може да направите като редакция на офертата или в деня, в който тя изтича. За целта, изберете желания от Вас период от менюто. Имайте предвид, че период за реклама се генерира за седем дни.
 • Вие можете да публикувате един имот под няколко типа /1- стаен, 2-стаен или под наем и за продажба/ това може да направите след като е вече активна първоначалната обява, набирате отново обявата в желаната друга категрия, под "подрбности за имота" имате опция да изберете от меню "обявата е идентична със" избирате номера на обявата която желаете да дублирате и системата автоматично прикача материалите. Публикувате обявата като пропускате менюто за избор на ден и час за заснемане.
 • Вие можете да сменяте статусите на вашите обяви. Имате възможност да ги архивирате от където винаги можете да ги актуаизирате, можете да слагате статуси "продадена" или "депозирана".

Изберете удобния за Вас начин и извършете плащането.

В случай, че желаете да промените предварително зададения от Вас ден и час, моля направете го на телефон +359 877 555 130, не по-късно от 24 часа преди срещата за заснемането и.

Стъпка 4: Заснемане

Преди да започне заснемането, фотографа ще Ви предостави „Бланка – съгласие за заснемане”. Необходимо е тя да се попълни и разпише от лицето, осигуряващо достъп до имота. Без разписана бланка, нашите фотографи нямат право да започнат работа. 

Заснемането на имота Ви се извършва от фотограф със специална техника. Времето нужно за заснемане на един имот с площ от около 80 кв.м. е около половин час. 

Заснемането включва:

 • панорамни снимки на имота, с цел направата на 360 градусов панорамен тур
 • 360 градусов видеоклип
 • професионално заснети снимки

Стъпка 5: Активиране на обявата Ви, видна в сайта

В деня след заснемането, нашият екип започва обработка на нужния снимков и видео материал.

48 часа след заснемането, ние прикачваме към офертата Ви панорамната визуализация и снимките. След което офертата става видима в сайта. До седем работни дни добавяме и видеоматериала.

Всички мултимедиини материали са достъпни от вас в офертата ви. Изберете икона фотоапарат и там ще намерите, панорания тур, видеото и снимковия материал. От там можете да ги копирате и популяризиране навсякъде в интернет пространството където прецените, че са ви нужни.

След изтичането на платения от Вас период, Вие ще получите автоматично генериран имейл, с който ще Ви известим, че платеният от Вас период е изтекъл. Ако желаете офертата Ви да продължава да е видима в сайта, е нужно да удължите периода.

Управление на обявите:

Подновяване на показ - Вие можете да подновите срока на показ за избран от Вас период по всяко време, като заплатите за желания от Вас период.

За да направите това, е достатъчно да влезете в своя персонален профил, да маркирате обявите, за които искате да удължите срока и да изберете съответния период, за който искате обявите да бъдат активни.

* Моля имайте предвид, че отчетен период за оферта е седем дневен.

Актуализиране на стари оферти:

Ако Вие изрично не сте подали за изтриване Ваша оферта, то тя се намира във Вашия листинг, от където можете сами да я актуализирате.

В случай, че искате да актуализирате вече изтрита от Вас оферта, за да не заплащате отново заснемане, е нужно да ни се обадите на телефон:

+359 877 555 130 и да ни продиктувате номера, под който тя е била заснета или основните и параметри. Така, благодарение на нашия софтуер, имаме възможност да Ви спестим таксата по повторно заснемане на имота и в случай, че в него не са извършвани никакви промени, и бихте желали да ползвате старите материали, ние ще прикачим ползваните преди време снимки, видео и панорамна визуализация.

ЗА НЕДВИЖИМИ И ДВИЖИМИ ИМОТИ КОИТО НЕ СЕ ОТДАВАТ ИЛИ ПРОДАВАТ ЕТО СТЪПКИТЕ: 

1. Стъпка 1: Изпратети ни на имейл info@ogledi.bg, следната инфотмация:

 • адрес на обекта
 • площ и вида на обекта
 • желана услуга /360 градусов панорамен тур, 360 градусов видеоклип, професионално заснети снимки, схема на обекта/
 • дата и час, желан от Вас в който да се яви фотограф за заснемането на обекта
 • Ваши координати и задължително телефон за връзка;  

2. Стъпка 2:  Ще получите на оставения имейл адрес оферта от нас. След потвърждаване от ваша страна потвърждаваме деня и часа за заснемане.

3. Стъпка 3: В желания от Вас ден и час, ще се яви наш фотограф и ще заснеме обекта Ви!

4.Стъпка 4: В три дневен срок след заснемането му, ще Ви изпратим на имейла готовите продукти заедно с фактура по която да заплатите заснемането.

При стойност на услуги над 200лв. се заплаща авансово 20% по издадена фактура;

Благодарим Ви за уважението и търпението което проявихте да прочетете това! В случай, че не сме изчерпали въпросите които имате, не се колебайте да се свържете с нас на координатите оставени за контакт.