Блог

Хотел построен в руини и заобиколен от природа

Сред хотелите заобиколени от природа Coqui Coqui Coba Residence & Spa в Мексико е определено един от най-добрите в света.
Преди всичко, ако е истина, че днешният лукс за туристите е уникалното изживяване, то този ресор от 5 звезди не е за изпускане.
Архитекта възпроизвежда една сцена на Индиана Джоунс на най-високо ниво. Но Coqui Coqui e не само изключителен за посещения, ами то е проект за един нож стил на живот, който Francesca Bonato, италианска дизайнерка, и нейният партньор Nicolas Malleville, ландшафтен архитект и парфюмерист искат да споделят с приятелите си и гости. Марката се е развила в луксозен хотел, спа център, бутик, но също така и парфюм с аромат, вдъхновен от флората и начина на живот в Yucatan, за да осигури на посетителите си 360 ° сетивно изживяване, далеч от маршрутите на масовия туризъм, който насърчава простотата и автентичността като основна стойност. Колекция от предмети, намерени по старите пазари дават живот в интериора, насърчавайки мексиканската история и създавайки загадъчна и изисквана атмосфера. Хотела предлага пълна гама от услуги, които да накарат гостите да релаксират максимално. Сред опциите, с които разполагат са външни басейн с невероятна гледка към лагуната, изискана кухня. Всеки детайл от мебелите, приборите или тоалетните принадлежности не е оставен на случайността. Този ресор е създаден за съвременни изследователи, които искат да изживеят приключенска почивка в природата.Източник: Elledecor

Хотел построен в руини и заобиколен от природа