Блог

Двойка даде половин милион лева за ремонт

Всеки има в съзнанието си изграден образ на жилището мечта. Именно такава представа къде искат да живеят имат и влюбената двойка Вероника и Крис.

Двамата са много екстравагантни. Те решиха да зарежат белите и бежови нюанси в дома си, които всъщност са доста модерни в последно време и да заложат на всички цветове на дъгата, влагайки щипка въображение.

Имението им се превърна в малко приказно вълшебство, което обаче им струва 220 000 лири. (Това се равнява на около половин милион лева)

„Къщата ни беше обикновена, в бяло и бежово и просто скучна. Спестявахме дълго време и започнахме да мислим как да променим интериора и да се преместим там. Искахме да създадем перфектното място за живот, където и двамата ще бъдем щастливи, а гостите ни няма да искат да си тръгнат“, разказва Вероника.

Двамата похарчили меко казано цяло състояние за ремонт. Той е продължил повече от година и половина, но трансформацията е слисваща. Някои от нещата те взеха на разпродажба или търг в интернет.

„Започнахме с хола. Искахме да създадем място за забавление. Затова дарихме масата си за хранене и си направихме собствен мини-бар и както разбрахме по време на карантината, това беше страхотно решение“, продължава Вероника.

Двойката се карантинира сред кофите с бои – използват всяка свободна минута, за да добавят цветове към заобикалящата ги среда.

Кухненските шкафове са в тюркоазено и златно, хладилникът в розово, стената над мивката е облицована с плочки, като драконови люспи, а върху пералнята налепиха звездички.

Останалите стаи по нищо не отстъпват на кухнята – в спалнята има дори многоцветен полилей, да не говорим за дъговите килими и ярки фотьойли.

В двора има още един бар, който е с осветление и бар плот.

Холът е проектиран в бяло и бежово. В него има златни палмови лампи, яркосин диван и многоцветни възглавници. По стените има огледала.

Дори банята е страшно екстравагантна – сини плочки, стилизирани като птичи пера и картини, сложени в позлатени рамки.

Първото нещо, което гостите виждат на входа е паун. Най-скучното нещо в коридора е дървеният под.

„Да, не всички харесват къщата ни. Тя не е направена за всеки, но ние много си я обичаме. Искахме къщата да отразява личността ни и го сторихме. Годината, която прекарахме в изолация, бе много щастлива за нас.

Двойка даде половин милион лева за ремонт