Блог

Мъж заживя със семейството си в тази малка кутийка

Много хора мечтаят за голям и луксозен дом. Но има и ексцентрици, които искат да живеят по различен начин. Те не се нуждаят от имения и яхти и могат да се наслаждават на живота дори в мъничка къща.

 Такива хора обичат да пътуват и всяка сутрин да гледат нови пейзажи през прозореца си. Също като героите на тази история. 

Си Джей и Ейми Лий от Нова Зеландия били като всички семейства. Когато се оженили, заживели в голяма и хубава къща, разполагаща с всички удобства. Един ден обаче Си Джей разбрал, че не иска животът му да е толкова спокоен и иска да пътува. 

Мъжът се вдъхновил от историите на хора, които продават големите си къщи и си правят малки каравани, с които се впускат в приключения и решил на всяка цена да създаде един такъв дом и за себе си. 

Първоначално жена му се отнесла скептично към идеята, защото имали малко дете. Но накрая решила да  рискува и да подкрепи съпруга си в смелото му начинание.

Си Джей построил къщичка с площ по-малка от 10 квадратни метра, която въпреки размерите си отговаря на всички нужди на семейство. Ултракомпактният й дизайн позволява на тричленното семейство да води пълноценен начин на живот, докато е на път.

Къщата е много светла и уютна. Има много прозорци от всички страни, благодарение на които семейството може да се наслаждава на красивите пейзажи, без да напуска дома си.

А когато решат да се усамотят, просто трябва да спуснат щорите. 

Вътре има две места за спане - голямото разтегателно легло, на което съпрузите прекарват нощта. През деня то се превръща в компактен диван.

Детето пък спи на голям удобен матрак.

През деня той също се прибира, за да има повече място.

До мястото за спане има малка уютна кухня с мивка и плот. Под мивката пък има шкафове, където се съхраняват съдовете и другите кухненски прибори.  

Къщата разполага и с душ и тоалетна. Като цяло, всичко необходимо за комфортен живот.

Когато собствениците решат да се установят някъде, пред вратата поставят специална платформа, на която подреждат маса и столове, за да могат да се хранят сред природата. 

Къщата на Си Джей е много сладка, компактна и удобна, въпреки малките си размери.

Рано или късно обаче съпрузите ще пожелаят отново да се заселят в нормална и просторна къща, защото едва ли ще могат цял живот да се гушкат в това малко килерче.

Мъж заживя със семейството си в тази малка кутийка