Блог

Момиче превърна призрачна къща, в лъскаво имение

Хората от големите градове все по-често мечтаят да избягат далеч от суматохата и да се установят някъде сред природата, където ще могат да се усамотят и просто да се наслаждават на живота.

Като това момиче от Китай, което цял живот мечтаело да живее на село, също като родителите си.  Тя израснала в град Уънджоу, където се дипломирала като дизайнер.

Родителите й имали разрушена къща в предградията. Повече от 30 години в нея не бил живял никой. Сградата била в ужасяващо състояние. Освен това се намирала на място, където често вилнеели тайфуни.Това обаче не успяло да уплаши младата жена, която толкова много жадувала за спокойствие. Къщата се намирала в планината и не била далеко от града. Затова тя решила, че мястото може да се превърне в идеалния й нов дом. 

Всичко било в плачевно състояние и без проблеми зад стените й можел да се снима филм на ужасите. Но младата китайка не се уплашила и се заела с работа.

Най-важното било, че имала основа и здрави стени.

Всичко останало можело да бъде поправено и коригирано по някакъв начин. 

Новата стопанка купила всички материали, необходими за ремонта и подготвила дизайнерския си проект.

Най-трудната и мръсна работа свършили строителите, които момичето наело.

Две години по-късно от старата призрачна къща нямало и помен. Порутената сграда се превърнала в елитно двуетажно имение с басейн. Районът около вилата с площ около 300 квадратни метра бил ограден със специална ограда, декорирана със зеленина.

Пред къщата младата дизайнерка направила басейн. В него пуснала риба, на която всеки може да се любува, седейки на големия червен диван.

Наистина едно прекрасно място за почивка сред природата.

Благодарение на големите панорамни прозорци, в къщата прониква много светлина.  

Интериорът вътре е доста прост, но в същото време много елегантен. На приземния етаж е разположен холът, където момичето обикновено приема своите гости. В средата на стаята има очарователна масичка, изработена от естествено дърво.

На втория етаж пък са спалните с панорамни прозорци. 

Стопанката на къщата е успяла да сбъдне мечтата си и сега живее в прекрасен дом, отглежда зеленчуци и се грижи за цветята си. А домът предизвиква възхищение и завист у всеки, който прекрачи прага му

Момиче превърна призрачна къща, в лъскаво имение