Блог

Ремонт превърна 30 квадратен апартамент в приказен дом!

Дизайнерката Екатерина Ярова купи мебели и измисли няколко необичайни техники за декорация,  които превърна един панелен апартамент от 30 квадрата в място за чудо и приказ, в което всеки би замечтал да живее.

Днес ще ви покажем един приказен ремонт, който ще ви събере очите и ще завидите на живущите в този апартамент.

Много е трудно да се реконструира един малък панелен апартамент. Това е причината дизайнерката да реши, че холът, ще бъде и спална. В него има диван, който се разтяга и през нощта се превръща в удобно местенце за сън. Експертката използва и друга хитринка – слага огледални панели под тавана, които правят така, че пространството да изглежда по-голямо.

Помещенията в жилището са разделени от бетонна стена, която е украсена с имитация на тухли и боядисана в бяло.Всъщност по-голямата част от нещата в жилището са бели, за да създават илюзия за повече пространство. Цветовете дизайнерката добавя по-късно.

Под телевизора пък е сложена био камина, която създава много уют и комфорт.

Дизайнерката реши да не прави врата между помещенията, а остави росто една красива арка.

От външната страна на банята са наредени дъски. Те се сливат с подовата настилка – ламинат. Банята е с плъзгаща се врата, която спестява място и не блокира преминаването към кухнята.

Дървени дъски са използвани и в трапезарията и кухнята.

Кухнята е изисквала най-много бюджет. Горните два реда шкафове я правят много просторна. Домакинските уреди не са вградени. Мивката е ъглова, за да не заема много място.

Ремонт превърна 30 квадратен апартамент в приказен дом!