Блог

Сънят в небето става реалност

Да спиш под открито небе - на върха на планината, наблюдавайки величието на природата пред теб, да не виждаш нищо друго освен луната и звездите, да имаш възможността да наблюдаваш нощното небе, да се насладиш на гледката с любим човек..Звучи прекрасно, нали??

Безстрашни туристи от цялото земно кълбо дават мило и драго за една нощ в най-опасния и авантюристичен хотел в света. Двете кабини на Natura Vive Skylodge предлагат незабравимо преживяване за цял живот.

 Представяме ви Скай Лодж! 

 

Луксозни висящи капсули, сгушени в планински скали в Свещената долина на Перу, точно под древния град на инките Мачу Пикчу. 

Приключенските висулки ви дават възможността да се насладите на впечатляващата гледка пред вас и да почувствате магията на мистичната долина. С панорамна гледка с изглед към величествените Анди, висящата хижа може да бъде и най-яката спалня в живота ви, и изживяване, бихме добавили. 

За да стигнете до вашата капсула, ще трябва да се изкачите по 400 метрова стоманена стълба или да минете по трудна и стръмна планинска пътека. Пакетите включват закуска и гурме вечеря с вино, транспорт от Куско и професионални двуезични водачи. Цената, която ще трябва да заплатите за престой в една от тези уникални капсули е 300 $.

Всяка от трите капсули е дълга седем метра, висока и широка 2,5 метра и е ръчно изработена от алуминий с космическа устойчивост на атмосферни влияния – поликарбонат. Общият капацитет  на хижата е 8 души. Дизайнът и функциите на всяка хижа предоставя на клиентите си първокласно обслужване и пълен комфорт. Алтернативната система за осветление се състои от четири интериорни лампи, захранвани от слънчеви панели, които съхраняват енергия в батериите. Всеки апартамент разполага със самостоятелен санитарен възел, отделен от спалнята със стена. Вътре има екологична тоалетна и мивка, където все още можете да се насладите на фантастичната гледка чрез купол с диаметър 1,8м. Куполът също има завеси за неприкосновеността на личния живот от любопитните погледи на минаващите кондори (вашите небесни съседи). Луксозните капсули предлагат още висококачествени матраци, памучни чаршафи, възглавници и завивки, които се грижат за вашия комфорт, докато сте на 400 метра от земята.

Авантюристично настроените туристи, и запалените планинари, вече могат да се възползват от това невероятно изживяване и удоволствие. А вие стегнахте ли багажа вече?

 

 

статия: Ogledi.Bg https://ogledi.bg/ 

източници снимки:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com

https://cdn.robbreport.mx/

http://cde.3.elcomercio.pe/

http://kg0ucwm4km-flywheel.netdna-ssl.com/

https://media-cdn.tripadvisor.com

http://machupicchuincacity.com/

http://naturavive.com

http://cientounorevista.com/

http://www.atlas-travels.net/

 

Сънят в небето става реалност