Блог

Селска плевня се превърна в шикозна вила за 1 милион долара

Често сме ставали свидетели на какви ли не лудости и креативни идеи на хората, които преобразяват дома си. Понякога малко ремарке може да бъде ремонтирано и да се превърне в истинско жилище на колела. 

Е, някои двойки имат още по-мащабни и грандиозни идеи. Влюбени от Тексас решиха да дръпнат здрав ремонт на стария си хамбар и да го превърнат в... шикозна вила. Сега той със сигурност си заслужава вниманието на всеки. 

Оригинална идея

Трудно е да си представим, че човек може да живее в плевня или хамбар. В Америка често могат да се срещнат точно такива сгради, в които фермери съхраняват сено или отглеждат животни. Една двойка обаче реши да използва хамбара си за други цели. Те го преобразиха напълно, така че дори самите те трудно го познават. Оказва се, че от него е станала перфектна и огромна къща, в която могат да живеят петнадесет души и то съвсем спокойно.

Не си мислете обаче, че двойката съвсем сама е направила и измислила всичко. Те са се обърнали към специалисти, които са им помогнали за голямата трасформация. Всъщност семейството участва в шоуто, наречено „Къща с трик”. Малцина могат да предположат какво всъщност е жилището им. В него преди живеели крави, а сега има 5 спални, две тоалетни и какви ли не други помещения.

Плевня

Веднъж влезли в къщата, повечето хора буквално замръзват. Обстановката е наистина впечатляваща. Големи капандури правят къщата да изглежда светла, а стоите изглеждат просторни. Решението да се оставят огромните врати, които обаче са неизползваеми, допълват интересния интериор. Ярките цветове на стените са идеално съчетани с модерния тъмен под. Абсолютно невъзможно е да се предположи,, че това преди е било просто плевня. Обзавеждането е последен писък на модата.

В допълнение към спалните има хол, кухня и трапезария. Тази вила е просто перфектна за големи партита с много приятели. Освен, че може да побере много хора, то може да сготвите и в просторната и шикозна кухня, която е доста удобна. Прозорците са огромни и откриват приказна гледка. 

Банята също е направена с вкус. Гостите и собствениците на вилата могат да използват остъклена душ кабина. Стените са направени от дърво, тъй че всичко изглежда много органично и стилно. Модерният дизайн е съчетан със селска постройка. Трудно е да не се съгласим, че това създава допълнително усещане за комфорт. 

Стаите са много стилни и с модерен дизайн, както и цялата къща. За отдих на открито са направени балкони. В къщата има доста дървени стъпала, които са в хармония с цялостната атмосфера. За децата има специална спалня, в която могат да си играят спокойно.

Колко струва този дом?

Сега тази уникална къща се продава. Нейни снимки вече циркулират в интернет и са достъпни за всички. Те доказват, че една обикновена плевня може да бъде превърната в модерна къща. В такова жилище със сигурност биха искали да живеят много хора. Достатъчно е само да преминете прага, за да видите, че това е истинска мечта. Сега тя се продава за 1 200 000 долара. Тази сума трябва да бъде заплатена на собствениците, ако искате да се сдобиете с такъв имот.

Селска плевня се превърна в шикозна вила за 1 милион долара