Блог

Изящен интериор с нежни детайли

Един апартамент изпълнен с нежни детайли и изящество – поредният шедьовър на Acherno. Сътворен от капучинени и шоколадови нюанси, обогатени със слонова кост, за да носи усещане за релакс и чистота.

Интериор на кухня

Интериор на кухня

Пространството е оползотворено по максимално най-добрия начин – кухня и трапезария, които преливат в приятна и удобна всекидневна. В нищата са разположени шкафовете със закачливи дървесни имитации, комбинирани с големи плотове, а за допълнителна функционалност уредите са вградени в стената отсреща. Скритото осветление е комбинирано с няколко лампи, разположени непосредствено под горния ред шкафове за по-голямо удобство. Красив нестандартен полилей е поставен и над масата за хранене, за да придаде индивидуалност на помещението и да осигурява достатъчно светина по време на вкусните вечери у дома.

Интериорен дизайн на хол

Интериорен дизайн на хол

Преходният хол е издържан в приятен светлокафяв цвят, допълнен от неутрално бяло. Големият диван приканва към почивка след дългия работен ден или преглед на пресата сутрин с ароматното кафе. Възглавниците кореспондират на дамаската на трапезарните столове, за да се запази интериорната цялост, а малката масичка в гланцово е умалено копие на трапезарната.

Мебели и обзавеждане на спалня

Обзавеждане на спалня

За спалнята отново се спряхме на меки нюанси, съчетани с прекрасни флорални елементи. Светлината е осигурена от ред луни, допълнително подчертана от огледалните врати на гардероба. Така се постигат два ефекта едновременно – оптически стаята изглежда както по-голяма, така и по-светла. Леглото е поставено в една своеобразна ниша, оформена между гардероба и останалите мебели в стаята.

Интериор на баня

Интериор на баня

А банята в ефирна и прозрачна. Фризове и орнаменти разчупват белия фаянс, съчетан с хромирани елементи. Стъклена плъзгаща врата маркира душа, непосредствено до който се намират тоалетната и мивката, комбинирана с удобни подходящи шкафове. Едновременно изчистени и изящно.

Един прекрасен дом, изпълнен с нежност и красота. Кой не би го пожелал?

interiorendizain.com

s-media-cache

Изящен интериор с нежни детайли