ЗА НАС

Ние сме млад и креативен екип, решихме да направим този сайт за вас. Да Ви помaга в добрата и бърза реализация на бизнеса Ви, да улесним ежедневието Ви и да пестим Вашето време. 

OglediBg e иновативна компания! Занимаваме се със заснемане и визуализиране, чрез 360 градусови панорамни турове, 360 градусови видеа и професионални снимки на всякакъв вид недвижими имоти. Нашата цел е да бъдем максимално полезни на клиентите си.

www.ogledi.bg e портал за недвижими имоти, който се различава от всички останали реално по всичко. Единствен по рода си, както за нашата страна, така и извън нея. Чрез него заявявате за заснемане вашите имоти, на него се поддържат /хостват/ всички панорамни турове на заснети от нас недвижими имоти, както и предоставяме рекламното пространство за вашите обяви. Всички материали след заснемането вие може да ползвате свободно навсякъде където са ви нужни в интернет пространството. Всички имоти в портала се представят с 360 градусови панорамни разходки, 360 градусови видеа и професионално заснети снимки. Имате възможност да разгледате имотите с помоща и на VR очила, като по този начин ще придобиете максимална преставя за тях.

Публикувайте своята обява, изберете ден и час за заснемане, останалото го оставете на нас. До 48 часа след заснемането ще имате възможност да се потопите в света на виртуалната реалност и да измъквате всички ползи от нея за Вашия бизнес.