КОИ СМЕ НИЕ И КАКВО ПРАВИМ?

Ние сме креативен екип, създадохме настоящата платформа през която да заявявате за заснеманемане имоти!

Основната ни дейност е заснемане на недвижими и движими имоти. Изработване на 360 градусови панорамни турове (виртуални разходки). Правим това за вас, професионалистите в брашна занимаващи се с покупко продажби на недвижими и движими имоти, както и за напредничево мислещите мениджери управляващи интелигентно своите бизнес начинания. Нашата дейност ще Ви помогне в добрата и бърза реализация на бизнеса Ви, ще улесни ежедневието Ви и спести Вашето време. 

OglediBg e иновативна компания! Проявяваме специално отношение и индивидуално отношение към всеки наш клиент, стараейки се да покрием максимално нуждите му. Нашата цел е да бъдем максимално полезни на клиентите си.

Чрез портала www.ogledi.bg вие може да заявите за заснемане всякакъв вид недвижим имот, като предоставяме избор на клиента дали да ползва само услугите ни за заснемане или и да се възползва и от доброто управление, хостването и поддръжката на вече сглобените панорамни турове. Услугата ни е единствена по рода си, както за нашата страна, така и извън нея. 

Услуги:

- заснемане и сглобяване на 360 градусови панорамни турове /разходки/на движими и недвижими имоти;

- позиционирането на панорамни турове в google street view; 

- хостването на панорамни турове на наш сървър;

- професионална фотография на изключително достъпни цени, спорд зависимост от нуждите на клиента ни;

- заснемане на 360 градусови видеоклипове;

- визуализиране на обекти, които не са построени все още. Изработването на 360 градусови панорамни турове с интериорни решения или на замаска и шпакловка /услугата предоставя възможност клиента да се разходи в имот, който все още не е построен/;

За достъпните ни цени на видовете фотогравски услуги може да научите тук 

За рекламните ни услуги може да научите тук