КАК РАБОТИМ

Лесно и полезно, с нужното внимание към нашите клиенти! 

Ако не ви се чете написаното по-долу, то обадете ни се, ще ви разкажем всичко подробно 0877555130!

 

ИМАТЕ ДВА ВИДА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА ИМОТ ЗА ЗАСНЕМАНЕ:

- чрез изпращане на информацията на имейл. Важи за всички видове движими и недвижими имоти. В този случай заплащате еднократна такса за заснемането, услугата е по-скъпа и панорамните турове НЕ се хостват при нас;

- чрез заявяването и през платформата.Важи само за недвижими имоти, който се отдават или продават. В този случай заплащате минимална такса за заснемане, панорамните турове се хостват при нас;

СТЪПКИ ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА ЗАСНЕМАНЕТО ЗА НЕДВИЖИМ ИМОТ, КОИТО СЕ ПРОДАВА ИЛИ ОТДАВА ПОД НАЕМ

Стъпка 1: Регистрация

Направете Вашата регистрация от меню „Вход/Регистрация” или „Публикуване на обява”.

Моля, запомнете Вашия имейл, желателно е и парола. Те ще са Ви нужни винаги, когато желаете да управлявате Вашия профил и изтегляте фотогравските материали.

Стъпка 2: Пускане на заявка

Попълните основните полета с детайлна информация за имота.

* Моля обърнете специално внимание на полето „адрес за заснемане, ден и час”. Там следва да попълнете адреса, на който ще посрещнете фотографа. След което да изберете ден и час от календара.В свободен текст може да запишете всичко което прецените за нужно, включително и телефон на лицето, което ще осигури достъпа до имота. Информацията не е видима в сайта и е специално защитена от обществена достъпност.

Запознайте се с общите условия и маркирайте чек-бокс „Съгласен съм с общите условия”. Натиснете бутон „Заявка за публикуване”.

Стъпка 3: Плащане и Управление на заявката:

След като е подадена заявката, ви се отваря нова страница в която трябва да изберете удобен за вас метод на плащане. Системата автоматично смята сумата която дължите.

*Когато заявявате имот дължите еднократната такса за заснемането, която е на база кв.м.с остойностяване минимум за 100кв.м. Сумата, която ще заплатите за ползването на материалите включва: заснемането на имота, направата на 360 градусов панорамен тур(виртуална разходка), 360 градусов любителски видеклип, минимум 20 професионално заснети снимки и 14 дни безплатен хостинг на панорамния тур; 

Срещу такса за хостинг (в момента няма такса за хостинг) получавате и видимост на офертата под форма на реклама в сайта:

  • Вие имате възможност да доплатите и направите Вашата обява: ВИП – тогава тя ще излиза между първите на избрания район, както и на първа страница в сайта; ТОП - тогава тя ще излиза на първата страница в сайта и на първо място в район;  
  • Вие можете да публикувате един имот под няколко типа /1- стаен, 2-стаен или под наем и за продажба/ това може да направите след като е вече активна първоначалната обява, набирате отново обявата в желаната друга категрия, под "подрбности за имота" имате опция да изберете от меню "обявата е идентична със" избирате номера на обявата която желаете да дублирате и системата автоматично прикача материалите. Публикувате обявата като пропускате менюто за избор на ден и час за заснемане.
  • Вие можете да сменяте статусите на вашите обяви. Имате възможност да ги архивирате от където винаги можете да ги актуаизирате, можете да слагате статуси "продадена" или "депозирана".

В случай, че желаете да промените предварително заявения от Вас ден и час, НЕ Е нужно да триете заявката, може да го направите с телефоно обаждане към нас  на телефонен номер +359 877 555 130;

Стъпка 4: Заснемане

Заснемането се извършва от фотограф със собствена професионална техника. Времето нужно за заснемане на един имот с площ от около 100 кв.м. е около половин час. 

Заснемането включва:

  • панорамни снимки на имота, с цел направата на 360 градусов панорамен тур;
  • 360 градусов любителски видеоклип (ако пожелаете да бъде заснет);
  • професионално заснети снимки;

Стъпка 5: Готови материали

В деня след заснемането, нашият екип започва обработка на нужния снимков и видео материал.

48 часа след заснемането (обикновено много по-рано), ние прикачваме към заявката панорамния тур, снимките и видеото. Вие веднага получавате правото на ползване на тези материали. Може да ги достъпите от икона фотоапарат, която се намира в личния ви акаунт в края на реда срещу всяка заявка.

* Архив на вашите обекти:

Всички ваши заснемания се съхраняват в личния ви архив, който е достъпен от личния ви акаунт. Стига да не ги триете. Винаги можете да актуализирате и достъпите стари ваши материали.

В случай, че сте изтрили, а са ви нужни можете да ни се обадите +359 877 555 130 и да ни продиктувате номера, под който са били заснети или основните и параметри.  Съхраняваме материали известен период от време.

ЗА НЕДВИЖИМИ И ДВИЖИМИ ИМОТИ КОИТО НЕ СЕ ОТДАВАТ ИЛИ ПРОДАВАТ ЕТО СТЪПКИТЕ: 

1. Стъпка 1: Изпратети ни на имейл [email protected], следната инфотмация:

  • адрес на обекта
  • площ и вида на обекта
  • дата и час, желан от Вас в който да се яви фотограф за заснемането на обекта
  • Ваши координати и задължително телефон за връзка 

2. Стъпка 2:  Ще получите на оставения имейл адрес оферта от нас. След потвърждаване от ваша страна потвърждаваме деня и часа за заснемане.

3. Стъпка 3: В желания от Вас ден и час, ще се яви фотограф и ще заснеме обекта!

4.Стъпка 4: В три дневен срок след заснемането му, ще Ви изпратим на имейла готовите продукти заедно с фактура по която да заплатите заснемането.

Благодарим Ви за уважението и търпението което проявихте да прочетете това! В случай, че не сме изчерпали въпросите които имате, не се колебайте да се свържете с нас на координатите оставени за контакт.

Може да започнете, като направите своята регистрация тук.