Блог

Нови луксозни самолети за околосветско пътешествие

Щастливците, които ще прекосят света на борда на Crystal Boeing 777-200LR, ще бъдат сред първите, изживели възможността да поживеят в наистина луксозни въздушни круизи Crystal Aircruises. Самолетът е много по-голям от нормалните частни самолети. Оборудван е с ергономични седалки, които стават изключително просторни легла. На разположение има и интернет зала за пасажерите, меню подписано от главен готвач, списък с хубаво вино и най-съвременното оборудване в областта на технологиите. Сред аксесоарите, които са предоставени на пътниците в най-красивите круизи в света, има Bose слушалки, които заглушават целия звук наоколо. Също има IPAD, 24-инчов телевизор за всяка сесия с музика и програмиране на библиотека On-Demand. На разположение са USB портове и контакти, както и безплатен wi-fi навсякъде.
"Целта на въздушните круизи Crystal AirCruises е да се даде възможност на нашите клиенти да мечтаят и да изпълним техните желания", казва президентът на компанията Еди Родригес. "Пътешествията на презокеанския самолет винаги са били специални за любителите на приключения. Сега концепцията на тези полети е да накара пътниците да се насладят на лукса, а не на самия път."
Сред офертите, са серия от пътувания, които продължават от 15 до 29 дни, за да посетите най-предпочитаните дестинации - от най-екзотичните, до най-отдалечените.
По пътя, гостите могат да се настанят в пет-звездните кресла, като има и спирки с по 2-3 нощувки във всяка дестинация.Източник: elledecor.it

Нови луксозни самолети за околосветско пътешествие