Други

DENTAL CLINIC


Клиниката е с площ от 90 кв.м.Заснетмането  отне на наш фотограф едва 40 мин. Бързо, лесно и достъпно! Вашият търговски обект също може да бъде представен така, свържете се с нас на 0877 130 555 или ни пишете на [email protected] 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ УСЛУГИ И ЦЕНИ!
М
G Dental Clinic е оборудвана с най-модерна техника за осигуряване на лечение по най-високите стандарти на добрата клинична практика.

Намира се в гр.София, ж.к. Младост 1

За контакт: 0886 103 222

В Нашата клиника се извършват специализирани естетични, ендодонтски и имплантологични процедури.Обстановката в клиниката допринася за спокойствие и комфорт по време на лечението.

МG Dental Clinic осигурява за Вас:

  • Комплексно дентално лечение и обслужване
  • Високи стандарти на работа и професионализъм
  • Индивидуален подход към пациента
  • Гъвкавост при планиране на лечебните процедури

Здравето на пациентите е приоритет за нас.Затова дезинфекцията и стерилизацията в нашата практика е строго съблюдавано и се осъществява с утвърдени методи и средства.Апаратурата отговаря на всички познати Европейски стандарти.

МG Dental Clinic отваря врати през 2011г. като естествено продължение на дентално студио „Д-р Грънчев”.Клиниката разполага с 2 кабинета, комфортна приемна с рецепция и стерилизационно помещение.

Практиката е оборудвана с модерна апаратура от водещи световни производители, гарантираща високо качество на лечебните процедури.

Денталните столове на американската фирма „А-dec”  са от най-висок клас и са известни с ненадминатият комфорт за пациента.

Видео на 360°


Професионални HDR снимки

         

          

DENTAL CLINIC